Wonen op Katendrecht
met prachtig uitzicht
Bekijk de actuele beschikbaarheid
Ruimte voor u,
ruimte voor ontmoeting
Bekijk de actuele beschikbaarheid
De stad Rotterdam
aan uw voeten
Bekijk de actuele beschikbaarheid
Te openen serre
en een lichte woonkamer
Bekijk de actuele beschikbaarheid
Een markant gebouw
op een unieke plek
Bekijk de actuele beschikbaarheid
Grote ramen
met vrij zicht over de maashaven
Bekijk de actuele beschikbaarheid

Disclaimer

De informatie op deze website is met zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de getoonde informatie niet (meer) juist is.

De getoonde tekeningen geven een impressie van het project. Het is met recht een artist impression, waarin de ’artist’ zich soms wat artistieke vrijheden gunt. De reële kleuren van gevels, schilderwerk en dakbedekking kunnen wat afwijken.
De tuinaanleg en inrichting van de openbare ruimte is naar fantasie van de illustrator ingevuld. Aan de tekening kunnen, ondanks alle zorgvuldigheid die we nagestreefd hebben, geen rechten worden ontleend.
Daar waar u in tekeningen en plattegronden kasten, meubels en huishoudelijke apparaten getekend ziet, geven deze uitsluitend een mogelijke plaats aan voor uw eigen inboedel. Zij worden uiteraard niet geleverd.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door eventuele fouten en/of onvolkomenheden in deze website, noch voor onderbrekingen in het functioneren van deze website.
Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van internetsites en/of internetbronnen waar op deze website naar verwezen wordt.

We stellen alles in het werk om misbruik te voorkomen en zijn niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Via deze website wordt informatie verstrekt over producten en diensten die door WoonCompas worden aangeboden. De contactformulieren en/of inschrijfformulieren op deze website kunnen in geen geval beschouwd worden als een overeenkomst.

Wijzigingen aan de website worden zonder voorafgaande melding doorgevoerd. Teksten en afbeeldingen op deze site mogen alleen worden overgenomen na schriftelijke toestemming van WoonCompas.